බදින්න
- ලුණු / ගම්මිරිස් අතගා ශීතකරණයේ පැය කිහිපයක් තබා නැවත එළියට ගෙන සීතල අරවා ගන්න
- සුදු ළූණු / ඉඟුරු තෙලට දමා රත් කරගන්න
- සීතල ඇරුණු මස් ටික එයට දමා හොඳින් බැදගන්න
උයන්න
- බැදපු මිරිස් මේස හැඳි 1ක් හෝ අවශ්ය පමණ
- කහ
- තුනපහ
- ගොරක
- ලුණු
- ගම්මිරිස්
- සුදුළූණු
- ඉඟුරු
සියල්ල එකට දමා වතුර සමඟ ලිපේ තබන්න.
පසුව පොල්කිරි දමන්න..
No comments:
Post a Comment